Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  22 januari 2009

  Favoritfrossa i repris?

  Den här unga damen, som inte imponerat på mig så här långt, har stor anledning att oroa sig inför sin match mot ryskan Alisa Kleybanova, nummer 31 i världen och 19 år gammal. Det var hon som slog ut Sofia Arvidsson med 2-0 i första omgången. Sen vann hon en tuff 3-setare mot Cohen Aloro. Just nu har marknaden prissatt Ivanovic till 1,26 i odds. In med degen på Kleybanova säger jag bara och utgröning om hon vinner första set. Matchen går förmodligen imorrn fömiddag. Jag satsar alltså på I:s svaghet i den här matchen, inte K:s styrka. Viss skillnad!
  Federer ställs mot den besvärlige och märklige Safin. 1,13 på Federer är alldeles för lågt. Det är bara att boka på och gröna ut sig vid lämpligt tillfälle. Lämpligt tillfälle avgör man själv baserat på hur mycket pengar som står på spel och hur matchbilden ser ut i förhållande till marknadens oddssättning.
  Safins syster, Safina ställs mot Kanepi från Estland. Safina står i 1,13 mot nummer 28 på rankingen. Det är alldeles för lågt och bör bokas av rent matematiska orsaker. Ryskan är en humörspelare som inte ligger Zvonareva långt efter. När det gäller dessa 2 är det viktigt att se själva matcherna om man vill handla odds med seriösa insatser. Man måste hålla koll på ilskans nivå så att säga!
  På tal om Z så räknar jag inte med några problem för henne inatt mot Errani. Z står i 1,16 och jag bokar bara upp en mindre summa av rent principiella och kanske rent religiösa orsaker (se Mekongs budord (nr 10) och dödssynder (nr 7) för mer info).
  Det bör kanske påpekas att det räcker att en av favoriterna sviktar för att nattens aktiviteter ska bli lönsamma. Sen finns det andra matcher på programmet som är hyperintressanta och icke får ignoreras!

  Inga kommentarer: