Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  13 december 2008

  UK Championship i snooker.


  Maplin UK Championship är en av snookerns äldsta och mest prestigefyllda turneringar. Från början, 1977, fick bara irländare och britter vara med vilket i och för sig täcker in de flesta av de bästa spelarna. 1984 blev det en rankingturnering. 1983 vann Ronnie O' Sullivan turneringen en vecka före sin 18-årsdag! År 2010 "firar" Ronnies pappa, Ronald John O'Sullivan, 18-årsjubileum för sin fängelsevistelse på Isle of Sheppey. Han kommer då förmodligen att släppas från det livstidsstraff han avtjänar. Han dömdes för mord 1992!
  Ronnie spelar idag sin öppningsmatch i turneringen mot Rory McLeod och ger bara 1,1 i odds. Knappast spelbart i min värld. Ganska billigt ändå att gardera upp sig för en sensation eftersom jag har Ronnie som slutvinnare i turneringen.

  Marco Fu (1,85)-Barry Hawkins (2,12)
  Kinesen är alltid lite smålurig att spela på men här tänker jag satsa rejält före match. Om Fu skulle gå loss med 2-3 frames blir det dags att gröna ut sig

  Stephen Hendry (1,56)-Stephen Lee (2,56)
  Det är inte så mycket spel på matcherna än så marknadens oddssättning är än så länge osäker men det kommer att ändra sig under dagens lopp.
  Den här matchen är lurig så det blir bara livespel på den. Omöjligt att veta hur mycket Lee har tränat och hur mycket han studsat mellan stekpannan och puben. Hendry har säkert tränat ordentligt men har sedan länge lämnat världsmästartakterna bakom sig.
  .......
  Veckans fotbollstrippel överspel. Det krävs alltså minst 3 mål i var och en av följande matcher för vinst.
  Liverpool-Hull
  Middlesbrough-Arsenal
  Tottenham-Manchester United
  Oddset på Betfair blir 7,3 för den här trippeln.
  ........
  Dagens hockey
  Rögle (3,3) -(4,5) - Linköping (2,08)
  Viktig match väntar Rögle såväl som Linköping i alltid lika fullsatta Lindab Arena. Rögle behöver sannerligen en vinst idag då de förlorat de sex senaste matcherna. Linköping behöver vinna eftersom de då befäster serieledningen. Rögle har nog hemska problem med vinnarkänslan i truppen så jag tycker dubbla pengarna på bortaseger är kanon!

  Inga kommentarer: