Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  18 december 2008

  Finns det några jokrar i 2009 års kortlek?


  Den danska banken, Saxo Bank, förutspår mycket elände nästa år! Jag räknar upp dessa profetior och kommenterar vad jag själv tror!

  1. Det blir en ny revolution i Iran pga det låga oljepriset. Jag håller med och denna händelse går då inte under rubriken elände!

  2. Oljepriset sjunker till 25 dollar per fat! Myckt troligt scenario enligt min mening. Inte mycket elände med det heller!

  3. Börserna i USA kommer att sjunka 40 % till innan botten är nådd. Jag håller med!

  4. Italien lämnar euron. Mycket troligt!

  5. Dollarn kommer att stiga kraftigt mot euron. Jag tror det blir tvärtom!

  6. Tillväxten i Kina sjunker till 0 %. Jag tror det blir värre!

  7. Det blir valutakris i många östeuropeiska länder! Självklart!

  8. Kraftigt sjunkande priser på råvaror. Självklart! Guldpriset nämns inte här men det lär fortsätta uppåt enlig vad jag sagt många gånger sista tiden.

  Dagens snooker
  Maguire (2,16)-Higgins (1,84)
  Murphy (1,6)-Lee (2,62)
  Det kommer att bli en utredning om den misstänkta fuskmatchen mellan Maguire och Burnett. Lär kunna påverka Maguire negativt i dagens match. Higgins har spelat mycket bra i veckan. Med dessa två argument i åtanke blir det start på Higgins idag med eventuell utgröning vid 1,4.
  Kim Hartman på Eurosport varnade för Lee i matchen mot Murphy. Jag håller med om att matchen kan bli mycket jämn och tänker mig rejäla initiala insatser på Lee. Här kan man gröna ut sig vid 1,9 i odds på Lee. Att man är utgrönad och klar innebär inte nödvändigvis att man slutar handla helt på matchen. Själv brukar jag ta bort en nolla på insatserna. Det gäller ju att försöka vara med när en eventuell 50-100-oddsare poppar upp ur slumpens "obegripliga" värld och plötsligt förvandlas till en vinnare. Minns Ronnies match häromdagen!

  1 kommentar:

  Anonym sa...

  Vet du om det finns statistik över i vilken minut det blev mål i fotbollsmatcher? Borde man inte kunna på ett positivt väntevärde om man vet det? T.ex. spela på under 2,5 mål och sen gröna ut i takt med att oddset sjunker?!