Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  15 december 2008

  En helt vanlig måndag!


  Detta är icke bankirföreningens nya logotyp. Nog är det en blodsugande best alltid men till skillnad från arten bankirer gör nog den här gynnaren någon form av nytta här i världen. Man skulle i själva verket kunna slå fast att detta är Mekongs eget lilla husdjur. Den är en av över tusen nya djurarter som forskare hittat längs den mäktiga Mekongfloden. Den fascinerande besten ovan är i själva verket ullig fladdermus, Kerivoula Kachinensis från Kambodja. Med lite makaber humor kunde blodsugaren ha döpts till Kerivoula PolPotis men inte ens Dracula själv hade förtjänat ett sådant tillmäle.
  .....
  Dagens snooker
  Fu (2,3)-Stephens (1,73)
  Jag rider på "framgångsvågen" från igår då kinsesen vann. "The trend is your best friend", är ju analytikerns bästa riktmärke. Stor insats på Fu och eventuell utgröning vid 1,6!
  King (2,2)-Lee (1,81)
  Jag hoppar av trenden redan här. Dessa jämngamla ringrävar (34 år) lär utkämpa en jämn kamp. Jag startar på King och grönar ut mig nedåt 1,6 i odds om den chansen dyker upp! Man måste ju alltid ha en investeringsplan i det här yrket även om den bistra verkligheten ofta kräver att den revideras.

  Inga kommentarer: