Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  04 november 2008

  Damernas säsongsfinal och en mycket tråkig nyhet.


  Idag sörjer vi alla Lennart Bergelin, 1925-2008! Han blev den förste svensk som 1948 vann en Grand Slam, dubbeln i Paris, tillsammans med tjecken Jaroslav Drobny. Som Björn Borgs tränare uträttade han stordåd som många av oss vuxit upp med!
  ...........
  Kuznetsova (2,04)-Zvonareva (1,95)
  Hyperjämna odds i en svårbedömd match. Läge för hyperbra livehandel. Jag har inget speciellt att anföra vad gäller oddssättningen. Ska man inte handla live är det Z som gäller! K har inte övertygat på sistone men Z har alltid humöret emot sig och då kan allt hända!
  Jankovic (1,72)-Ivanovic (2,36)
  Helt klart vettig oddssättning här också. Känns som om man skulle koncentrera sig på att boka breaken!
  Safina (3)-Williams (1,5)
  Klagar inte heller här på oddsen men tänker inte spela på W. Ska nog vänta ett tag innan jag går in i den här matchen. Kanske hela första set! En riktig luring till match!

  Det är alltså världens 8 bästa damer som möts i alla matcher den här veckan. Det är dock damtennis och vi har diskuterar saken många gånger förr! Alla odds som sjunker ner mot 1,01-1,03 bör bokas med summor på 100.000-500.000. Det lär som vanligt bli minst en match där den uppmärksamme och dristige kan göra sig en miljon med ett riskkpital på 10.000. Sådan fantastisk utväxling på livehandeln ser man som sagt varje vecka. Man jublar givetvis för mycket mindre vinst än så! Konsten är att hänga på när det "smäller" och det är lättare sagt än gjort!

  4 kommentarer:

  Anonym sa...

  köpläge på börsen !! köp swedbank

  Anonym sa...

  En fråga...
  När du säger att man ska boka till oddset 1.01
  Innebär det att du ställer ut oddset så att andra kan boka.

  Om någon köper till oddset 1.01 för 100k kan du alltså max förlora 1000kr och har chansen att vinna 100k.
  Var spelar du?
  Kan du inte skriva lite om hur man ska spela i olika situationer?
  Mvh FaderMerrin

  MEKONGS BLOGG! sa...

  Jag tror inte det är köpläge än! Krisen är djupare än vad många tror och det är inte dags för champagne även om redan många tycks tro det!
  Självklart handlar det om att riskera 1000 kronor genom att boka 100.000 på 1,01. samma som att sätta 1000 på den andra till 100 i odds!

  MEKONGS BLOGG! sa...

  Jag har många gånger skrivit på bloggen om hur jag spelar i olika situationer och gör det nog snart igen. Det är svårt att uttala sig generellt om detta stora ämne då varje match är unik!