Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  02 september 2008

  US Open.


  Ganska intressant kurva tagen vid 2-2! 10 miljoner bokades på Djoko till 1,02-1,03!  Dementieva(1,23)-Schnyder(5,2). Alldeles för lågt odds så jag bokar upp en slant på ryskan. Inte för mycket dock. Livehandeln kan bli grym!

  Andreev(9,0)-Federer(1,12). "Federers sista strid" lär göra honom nervös så det är bara att boka. Vinner antagligen ändå gamle F.

  Davydenko(1,15)-Muller(7,6). Brukar inte överraska. Davydenko alltså! Att gå långt i en slammis! Jag satsar på skräll!

  Annars var det ofattbar dramatik i snookerfinalen häromdan! Jag hoppas ni var med på livespelet! Det var jag! O'Dågan O'Sullivan har nu chansen att ta alla årets 8 titlar eftersom han tog den första. 90-91 klarade Stephen Hendry hem 5 av 8 vilket är rekord än så länge. Ronnie är överlägsen som snookerspelare just nu så chansen finns att han slår rekordet.

  Just nu 2-2 i set mellan Robredo och Djokovic. Serben ser helt färdig ut men står ändå i 1,6. Märkligt. I vintras trodde jag nog D skulle bli världsetta under 2009. Han kanske inte orkar lägga ner den där extra timmen varje dag på träning. Är ju ganska känd som splevink och upptågsmakare. Nadal däremot är alltid sist från alla träningar och det har sannerligen givit resultat under året.

  3 kommentarer:

  Gunnar sa...

  Håller med om att Dementieva inte vinner 8 ggr av 10 mot Schnyder. Blir ytterst sällan 3 set dessa damer emellan.

  Gunnar sa...

  Förstår att folk bokar Djoko vilt. Det är inte första gången han ser ut som en invalid och får första hjälpen för att sedan fullfölja matchen.

  Jäkligt bra insats av Robredo för övrigt (kikade på 2 första).

  MR MEKONG! sa...

  Så sant!