Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  28 september 2008

  Dagens sporthändelser.


  Det är sådana här kurvor som förvandlar drömmar till guld, plus bra liveförbindelse med banan i Bangkok. Som kurvan visar gav marknaden Djoko 88 % (1,13 i odds som lägst) chans att vinna matchen under en del av första set. 30 millar omsattes!
  ........

  Det är alldeles för lite snooker på agendan och vi drunknar alla i fotbollsutbudet men här förenar vi åtminstone de bägge motpolerna för ett ögonblick. Nu är det äntligen snooker i veckan och det blir Shanghai Masters.


  Jankovic (1,73)-Kuznetsova (2,32)
  Dags för final i Kina. Kuznetsova är i kanonform och det kan jag inte säga om Jankovic som stundtals darrade mot Zvonareva igår. Jag tycker oddsen borde byta plats och då blir ju 2,3 på ryskan en bra start på handeln.¨
  Så fel man kan ha! Det blev ändå en lysande tennishelg när allt kommer omkring. Därför avslutades gårdagen med en flaska Moët & Chandon, Dom Pérignon 2000 LVMH, SEK 2.395, och detta på Sjömagasinet givetvis!
  .........
  Kalmar FF-Elfsborg
  För ovanlighetens skull är det dags för fotboll. Det är något av en seriefinal och det går att få 3,7 i odds på oavgjort resultat. Mycket bra spel alltså! Klart överodds.

  Inga kommentarer: