Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  28 augusti 2008

  Damtennisens fröjder.  Tatiana Perebiynis, Ukraina, nummer 76 i världen.
  ....
  Jag har investerart pengar på Perebiynis i hennes 2 första matcher. Igår gav hon 8 i odds mot Zvonareva och det var väl bara jag som trodde på en jämn match på förhand. Nu blev den ju inte ens jämn egentligen då Z inte "traditionsenligt" bjöd på 3 set! Hon är i sitt livs form och det visste jag redan före US Open. Många kanske förvånas över detta men jag har sagt det förr och det förtjänar att upprepas. Jag använder analysmetoder som är ganska unika. Vore de inte unika skulle inte marknaden ha bjudit på 8 i odds. Det var nu inte så att jag hade P som favorit före matchen. Jag ansåg efter mina analyser att 8 i odds vara alltför högt och därför spelvärt. I min värld hade ett odds kring 3 varit vettigare. Den multivariata analysen har åter triumferat och det är bara att lyfta på hatten (igen). Imorgon möter hon Bammer i 3:e omgången och jag lägger fortsatt mina pengar på ukraniskan.
  Snookern är svårspelad så här i början på säsongen. Både Fu och Junhui sopades oväntat bort från den gröna filten igår. Min huvudmatch idag är Williams (2,0)-Allen där jag tror på den gamle världsmästaren. W är alltid svårbedömd. Han är i världsklass när det vill sig men tränar dåligt och festar (för) mycket. Vi får se!
  Det blir livehandel på tennis idag. Govortsova-Sugiyama är intressant. Så även matchen Peng-Pennetta. S Williams bör bokas till 1,05.

  2 kommentarer:

  Gunnar sa...

  Respekt!

  Gunnar

  MR MEKONG! sa...

  Tack! Det är synd att det inte funkar oftare.