Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  22 juli 2008

  Dagens tennis.


  Errani vann en 3-setare mot Camerin och det blev en bra start på tradingen efter en veckas rast vila.

  Odågan Söderling är i farten idag och möter Canas i Toronto. Förmodligen är Söderling en av tennistourens mest obehagliga spelare. Så här sa exempelvis Nadal efter matchen i Wimbledon:
  "Han ber inte om ursäkt när han får nätrullare. Det är inte normalt. Särskilt med tanke på att matchen har pågått i fyra dagar. Men sen är han ju inte heller någon populär spelare i omklädningsrummen. Han hälsar inte tillbaka när man hälsar på honom. Han ser mig inte ens i ögonen när vi tackar för matchen. Det är illa och dåligt. Det är inte normalt"!
  Jag har pratat om detta förr men det tål att upprepas. Han är helt enkelt gjord av det värsta virket av alla svenska idrottsmän på den nivån (Känner i alla fall inte till någon som kan konkurrera). Det har alla vi som orkat följa hans matcher sett och speciellt hört många gånger. Det är naturligtvis dessa personliga egenskaper som kommer att hindra honom från att nå toppen inom tennisen. Då spelar det ingen roll att man har talang att slå vem som hels när allt stämmer. Han ser alltid ut att vantrivas lika mycket med sitt yrke som en gris på asfalt.

  Söderling ger cirka 1,5 i odds mot Canas och det är inget för mig. Tomas Johansson ger ungefär samma odds mot Golubev (Vem är det?). Det bär mig alltid emot att investera på Johansson och det blir inget idag heller. Björkman står i 3 i odds mot Clement och det är ett klart intressant odds. Känns lite som en tänkbar 3 -setare.
  Damtennisen är som alltid intressant ur en oddshandlares perspektiv. Vi har tex det helitalienska mötet Brianti-Vinci där B är min favorit. Livehandel blir det på Camarin-Errani och Erakovic-Pin, till att börja med. Tror det kan bli jämnare en vad oddsen visar!

  Fler intressanta herrmatcher är Monfils-Andreev och Safin-Querrey. Grundtipset är ryskt i bägge matcherna. Zvonareva spelar ikväll och måste alltid bevakas noga. Den ilskna kvinnan kommer att göra mig mycket rik en dag. Borde egentligen ha gjort det för länge sen redan.

  Inga kommentarer: