Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  16 juni 2008

  US Open.


  Tiger Woods vinstprocentchans under hela US Open! (Sista tredjedelen av kurvan från idag).

  US Open avgjordes idag genom särspel, hela 18 hål, mellan Tiger Woods och Rocco Mediate. Det erbjöd den sällsynta möjligheten till aktiv livehandel på golf precis som på tennis, alltså mellan bara två spelare.

  Det har varit otroligt intressant livehandel i golfen. Oddsen på Tiger Woods har varit nere i 1,06 och uppe i 2,6. Det 18 särspelshålen är färdigspelade och precis som igår räddade Tiger sig på sista hålet. Det är fortfarande lika och lär väl fortsätta på något sätt. Jag har inte sett ett dugg av matchen utan bara följt den via scoreboarden men icke desto mindre är jag utgrönad och klar. Mest grön på Mediate faktiskt.Ska tydligen bli sudden death nu från 7:e hålet och Woods står just nu i 1,45! Tufft läge för överrskningen Rocco som förmodligen aldrig får en sån här chans igen. Tigerns nerver höll och han vann igen!


  Tiger Woods (ursprungligen Eldrick Woods), född 30 december 1975 i Cypress, Orange County, Kalifornien, USA. Anses av många som den bäste någonsin och är utan tvekan den bäste nu aktive. I augusti 2006 tog han som trettioåring sin femtionde seger på PGA Touren (Den yngste i historien med så många segrar.). Namnet "Tiger" kommer från en av hans fars vänner, en vietnamesisk soldat som stred med fadern i Vietnamkriget. Formellt bytte Eldrick namn till Tiger vid 20 års ålder. Fadern, Earl Woods, var svart amerikan och yrkesmilitär i Gröna Baskrarna. Modern, Kultida Woods, kommer från Thailand.
  Woods har grundat en välgörenhetsstiftelse, "Tiger Woods Foundation", som tidigare leddes av hans far.
  Den 5 oktober 2004 gifte sig Woods med Elin Nordegren, född 1980 i Vaxholm, som studerade på Östra Reals gymnasium och är dotter till Sveriges före detta migrationsminister Barbro Holmberg och journalisten Thomas Nordegren. Elin Nordegren har bland annat arbetat som fotomodell och som barnflicka hos Jesper Parnevik i Florida. Den 18 juni 2007 föddes parets dotter Sam Alexis Woods. Namnet Sam kommer från hans pappa som kallade Tiger för "Sam".

  2 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hej!
  Är ingen oddshandlare men följer din intressanta och spännande blogg med stort intresse.

  Svaret på frågan är att det är Stanley Myers stycke "Cavatina" mest känt från den superba filmen "The Deer Hunter", med strålande skådespelarinsatser av bl.a. De Niro och Walken. Handlar om hur deras tid i Vietnam satte djupa spår i deras liv.

  Woods fader stred i Vietnamkriget så det måste vara kopplingen du frågar efter.

  Polen till 2,40 måste vara dagens bästa odds.

  MVH
  TullTomas

  MR MEKONG! sa...

  Rätt så! Jag tycker Rocco Mediate till nästan 4 är ett bättre odds. Banan är svårspelad och Tiger har ett taskigt knä som kanske inte håller en dag till.