Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  02 juni 2008

  Torskigt värre i helgen men nu ser vi framåt.


  Funderar fortfarand kring Davydenko-Ljubicic. Jag bokade 50 k till 1,3 efter kroatens vändning. Första tanken jag hade att boka rejält var på 1,08. Då hade man fått 200 k till samma risk. (Eller 750 k till 1,02 om man chansat efter 2 set)! Om jag spelat 750 k till 1,02 hade jag förmodligen grönat ut mig kring 1,3 och då hade jag varit garanterad över 150 k (150.000) i vinst! Med ännu häftigare spel hade den magiska miljonen kunnat bärgas. De mest "skrämmande" är att sådana här fina möjligheter finns varje vecka på spelbörsen. Ofta hinner man inte kolla allt och vara med överallt men det var extra retsamt i Davydenkos match eftersom jag hade ett getöga på den! Han brukar inte gå långt i grandslammisarna trots att han är rankad 4 så man borde ha bokat 1,01-1,02 redan från början som man ofta gör när det gäller andra favoriter!
  ........
  Nu har i alla fall Zvonareva haft den goda smaken att spela en 3-setare mot Dementieva och den ekonomiska ordningen börjar återställas efter gårdagens dystra facit! Blir nog många sega och svängiga matcher bland damerna idag!
  ......
  Federer-Benneteau
  Har bokat upp mig till billiga 1,04. Har även bokat 3-0 till 1,37! Alla kan ha en dålig dag!
  .......
  Sharapova-Safina
  Fick jag välja bidde det Sharapova. Safina är inte lika tuff i stora och avgörande sammanhang. Blir nog en slant på det. Ska nog boka mer på den som breakar först osv.
  Annars är det bara luriga matcher idag som förmodligen duger fint att agera live på!
  ......
  Federer slog fransmannen med 3-0 men det var inge promenadseger. De 2 ryskorna bjöd upp till underbar handel. Sharapova hade matchboll i andra set men Safina kom igen och det gick till 3 set! Oddsutvecklingen talar för sig själv. Safina vann 3:e set förvånandvärt enkelt med 6-2.
  .........
  Ljubicic-Monfils
  Monfils vann första set. Jag är 5 k grön på L och 3 k röd på M just nu!
  Ljubicic vann andra set med 6-4. När han väl får ordning på serven får fransmannen problem eftersom L ser stabil ut från baslinjen. Vi får hoppas tendensen fortsätter. Jag är 3 k grön på L och nollad på M just nu!
  Har bokat en tusenlapp på Ferrer till 1,8 efter att Stepanek tagit 1:a set. Det är hög tid att den dryge tjecken åker på stryk. Han gör sällan mig på gott humör när han vinner. Härligt! Ferrer tog andra set och jag fått bort det röda på tjecken! Stepanek tog tyvärr fjärde set!
  Monfils vann tredje set med 6-3. Jag är cirka 1 k grön på båda!
  Minfils vann oväntat matchen. Ferrer leder nu med 2-0 i avgörande set mot Stepanek. Vi får hoppas spansk tenniskonst sätter stopp tjeckisk brutalitet. Ferrer är grym nu och skulle han hålla sådan här nivå på spelet kan han utmana självaste Nadal.
  .......
  Oddset på Ferrer har varit nere på 1,01 och över 3 miljoner omsattes där! Själv var jag inne på 1,02. S har gått från 0-4 till 3-4 och servar! Ferrer står i 1,5 i odds nu! Stepanek gör 2 dubbelfel! Otroligt! Ferrer bröt till 5-3.
  Ferrer servade hem matchen. Över 70 miljoner omsatt! Idag har sannerligen förmögenheter bytt ägare om vi inkluderar matchen Sharapova-Safina.
  .........
  Kvitova-Kanepi
  Ännu en bra tradingmatch. Tredje set ska precis börja. Blir tydligen avbrott för mörker.

  6 kommentarer:

  Anonym sa...

  ken match Sharapova :-) Bojkade vid 1,02

  Robin sa...

  Bokade du sharapova nu när hon var nere vid 1.02? Eller tänker du bara efteråt att du skulle ha gjort det, som igår.

  MR MEKONG! sa...

  Den här gången var jag bättre med och hade lagt in i förväg men som vanligt inte tillräckligt. Vågade inte ligga kvar extremt grön på Safina utan jämnade ut pengarna. Lätt att vara efterklok men man ska aldrig vara girig i den här branchen!

  MR MEKONG! sa...

  Jag hade förbokat bokningar på bägge kring 1,05 och en del kring 1,10 efter första set då jag var rejält grön på Sharapova och i princip nollad på Safina!

  peter sa...

  Bra jobbat, smart att du kan boka i förväg, kan man också avyttra positionen till i förväg bestämda nivåer ifall bokningar går hem med automatik?

  MR MEKONG! sa...

  Inte med automatik om du syftar på olika stop-loss-strategier man kan ha på fondbörsen. Vore bra så det inte blev så dyrt att gå på dass som det lätt blir ibland (ha,ha).