Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  02 juni 2008

  Federer-Gonzalez och andra kvartsfinaler.


  Intressant kvartsfinal imorgon. Gonzalez har stundtals visat världsklass i sina matcher. Kan han hålla uppe den nivån i längre perioder lär Federer få problem. Chilenaren har betvingat världsettan förr! Gonzalez ger 10 i odds just nu och det är enligt min mening ett suveränt odds. Jag kommer att gå in rejält till detta odds redan i förspel. Ska nog passa på att investera redan nu för oddset kan mycket väl stiga till mellan 1,15 och 1,20 på Federer. Om så marknaden gav F 1,25 så ligger man inte speciellt snett tycket jag.
  Just nu är det tisdag morgon. Oddset på Federer har krupit upp mot 1,15 precis som jag misstänkte igår. Skönt att ha bokat upp sig kring 1,10-1,11. Skulle kunna gröna ut mig redan nu med fyrsiffrig avkastning men den här gången är jag ute efter femsiffriga belopp.
  Gulbis-Djokovic
  Stor dag för unge Gulbis. Det enda vettiga spelet jag kan se just nu är 3-0 till serben som ger över 1,8. Tycker det är värt 50 % av min investeringslimit på en enskild match. Dock händer det titt som tätt att Djoko får "ont i ryggen" och tappar ett set till nåt blåbär! Vi får se!
  Matchen blev jämnare än väntat trots 3-0 till D. Handlade ingenting på matchen!
  Schnyder-Ivanovic
  I ger just nu 1,17. Det blir bokning av henne (25 %) och förhoppningar om en jämn match.
  Almagro-Nadal
  Bör bokas till 1,08 om så bara för att det otänkbara skulle kunna tänkas inträffa.
  Märklig vad alla spanjorer sjunker ihop långt under kapacitet mot mästaren!
  Suarez Navarro-Jankovic
  Hela 1,25 på J just nu! Hon bör vinna lätt. 2-0 till J är spelbart till odds över 1,75. Annars inte. På själva matchen agerar jag bara om oddsen mot förmodan skulle röra sig uppåt vid en eventuell risk för setförlust.
  Damerna från Serbien vann lätt och lämnade inget utrymme för vettig livehandel.

  2 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hur ska jag agera for att reda ut vad oddset pa ett set ar nar det ar fem set totalt. om spelaren star i exempelvis 1,14 innan start. vad ar oddset pa varje enskilt set?

  Mycket tacksam for svar

  MR MEKONG! sa...

  Man får börja med 3-setsmatcher! Gå till bloggarkivet och läs inlägget från 30 juli 2007. Där kan man lära sig detta från grunden!