Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  06 maj 2008

  Tennis för hela slanten.


  Tsonga skapade dramatik och förlorade.

  Mycket tennis nu framöver! Rom blir en bra övning för både spelare och investerare inför Paris. Blir väl förmodligen Federers sista chans att vinna grus-VM. Idag går han upp mot Canas och står i 1,20. Canas kan mycket väl vinna så att boka upp värdldsettan är att rekommendera. Andra tänkbara vinnare idag är Moya och Tsonga.
  På damsidan i Berlin kan det alltid gå hur som helst. Vaidisova har jag som vinnare om hon nu inte stött på Stepanek för ofta på sistone!
  Usel dag på spelbörsen! Fyra missar och Simon-Tsonga såg ut att gå samma väg. Till slut reste sig Tsonga från avgrundens rand och vann andra set! Nu är jag nollad på Simon och avvaktar tredje set. Det kommer ändå att bli en röd dag och det får man stå ut med flera gånger i veckan.
  Inte så värst rött ändå efter en fantastisk handel under tredje set! Oddsen åkte jojo upp och ner ända fram till tiebreak och fortsatte sedan med det! Tsonga hade matchbollar men förlorade!

  8 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hej!
  Jag har precis börjat trada så jag har en dum fråga: Jag lyckas nästan alltid få jättemkt grönt på ena men noll på andra, kan man på något riskfritt sätt överföra lite till den jag har noll på?
  Tacksam för svar!

  MR MEKONG! sa...

  Ingen riskfri verksamhet det här! Beror på oddsen hur dyrt det är att gröna upp sig på båda. Jag är ofta grön på den ena och nollad på den andra. Då förlorar man åtmindstone inte!

  Anonym sa...

  Tack för tipset på Karlovic!!!

  Betfair swingtrader sa...

  Blogger MR MEKONG! sa...

  Ingen riskfri verksamhet det här! Beror på oddsen hur dyrt det är att gröna upp sig på båda. Jag är ofta grön på den ena och nollad på den andra. Då förlorar man åtmindstone inte!

  den 7 maj 2008 21:15

  Jag har regel att ALLTID ha grönt på båda sidor,har du gjort någon research vilket man vinner på i längden?

  MR MEKONG! sa...

  Nej!

  Det finns mssor med forskning man önskar man hade tid att ägna sig åt! Jag har rätt mycket material i arkivet!

  Anonym sa...

  Idag så ger du tips på en match att man ska spela (75,0,0). Det betyder alltså att man inte ska gröna upp sig om jag förstått rätt? Alltså bara en vanlig satsning och ingen tradig, finns det någon speciell anledning att man inte ska gröna upp sig? Är det så säkert att den spelaren ska vinna matchen?

  MR MEKONG! sa...

  Man ska alltid gröna upp sig! Jag anger hur jag själv planerar att spela eftersom jag inte är hemma och kan bevaka matchen!

  MR MEKONG! sa...

  De råd jag ger inom parentes är ett sätt för ovana handlare att lära sig principerna för hur man agerar. Råden är givetvis genomtänkta och klart värda att följas i praktiken om man nu vill det. Jag följer dem oftast själv också även om en matchs utveckling givetvis kan få en på andra tankar.