Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  10 maj 2008

  Online with (excel)lence.


  Spelarens öde.


  Den kloke investerarens öde.

  Man kunde handlat ihop en miljon på Nadal, Federer, Henin och Williams den här veckan utan större insatser av riskkapital. Hade fyrlingen gått att spela på hade den givit i storleksordningen 20000 i odds. För att vinna 1 miljon hade det krävts bokningar på 250.000 per match vilket hade varit en överkomlig mängd riskkapital med de låga odds som var aktuella. Jag bokade 10.000 på Federer igår till en kostnad av 1000 kronor. Med en insats på 25000 hade det alltså gått på att tjäna ihop en kvarts miljon! I verkliga livet hade man givetvis grönat upp sig och förmodligen minst halverat vinsten men det är inte illa ändå i teorin. Före en match ser naturligtvis inte verkligheten lika glasklar ut som efter en skräll.
  Visst var jag med på tre av dessa oväntade upplösningar men det fattades en nolla eller två på bokningarna av dessa storfavoriter. Man kan trösta sig med att denna typen av serier finns varje vecka i någon form men går tyvärr oftast inte att "hitta" före match som ovan!
  Idag har vi veckans semifinaler att se fram mot. Damerna ser fina ut att handla på (som vanligt skulle man kunna säga). Bland herrarna har jag Roddick som favorit mot Wawrinka.

  Inga kommentarer: