Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  14 maj 2008

  Justine Henin slutar.


  Idag pensionerade sig Henin överraskande från tennisen. Hon är bara 25 år gammal men har uppnebarligen tröttnat på allt vad tennis heter! Wimbledonfinalen 2006 mellan Henin och Mauresmo var den första match där jag handlade tungt under matchens gång och vann ett betydande belopp. Den gången hade jag Mauresmo som favorit före matchen och öste in mera pengar efter det att hon förlorat första set. Taktiken var som sagt lite vågad på den tiden när det begav sig.
  Många av oss kommer att sakna Henin som givit oss många fina matcher! När hon var i toppform var hon oslagbar med sina hårda grundslag. Serven var det lite si och så med ibland!

  6 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hej! Vad tros om om att lägga Federer imorgon?! Robin verkar ha hittat formen igen efter en fin vinst över Andreev!

  MR MEKONG! sa...

  Jag tror inte på S utan misstror snarare F men i det här fallet lär F vinna! Är ju inte dyrt att boka 1,18 i och för sig till en mindre summa!

  Anonym sa...

  Hej Mr Mekong, Vad tycker du om matchen mellan Sharapova - Cibulkova? Tycker själv det var väldigt retsamt att Cibulkova inte kunde hålla ett endaste servegame i slutet av tredje, tyckte marknaden pressade ner Sharapova för mycket, ett games ledning vid 4-3 utan genombrott till 1,3 och lägre känndes lågt eftersom samma odds fanns innan matchstart och eftersom båda spelarna servade uselt. Tycker du att det var rätt att inte gröna upp helt vid denna ställning utan snarare fylla på kassan på Cibulkova, dock kan tilläggas att jag grönat upp mig den insats som jag satte innan match, dvs jag låg 450-0 vid ddenna situation. Var det rätt?

  MR MEKONG! sa...

  Tyvärr la Betfair av en stund så jag följde inte matchen. Hade gått plus om jag kunnat handla hela tiden! Hade C vunnit hade det varit bingo då jag bokade mycket på S i slutet!
  Är man osäker ska man alltid gröna upp sig även om det kostar på! En fågel i handen osv....

  Anonym sa...

  Återigen en liten kommentar, hoppas du uppskattar dem lika mycket som jag uppskattar denna sida ;-)

  I söndags lirade Federer och Verdasco en träningsmatch som var tvungen att brytas för mörker, tror Verdasco ledde den med 7-5 3- något, hur som helst, jämnt var det i alla fall. Bokade inte Federer igår, men idag blir det en bok till 1,17 tycker egentligen allt under 1,2 bör kunnna räknas som värde. Vad tror du?

  MR MEKONG! sa...

  Just nu 1,16 och det spelar ingen större roll om man bokar det! Vad som hlst kan alltid hända! Tror annars på en final mellan Federer och Nadal som kommer att bli jämnare än alla tror! Federer verkar har övervunnit den senaste tidens formsvacka och kan kanske slå Nadal!