Mekongs Twitter!

Twitter Updates

    Följ Mekong på Twitter
    Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

    11 maj 2008

    Damer på banan är aldrig fel.


    Dinara Safina-Elena Dementieva i dagens final överraskar nog de flesta av oss. Dementieva är favorit på spelbörsen till cirka 1,7. Jag själv kommer att inleda handeln på Safina och tänker hålla mig mest grön på henne. Vi får hoppas på en lång och seg 3-setare.

    Namn : Dinara Safina
    Födelsedag : 27 april 1986
    Födelseplats : Moskva
    Etnicitet : Tatar
    Religion : Muslim
    Längd : 182 centimeter
    Vikt : 70 kilo
    Status : Blev professionell spelare 2001
    Träningsort : Valencia, Spanien
    Spelsätt : Höger hand

    Namn : Elena Dementieva
    Födelsedag : 15 oktober 1981
    Födelseplats : Moskva
    Längd : 180 centimeter
    Vikt : 64 kilo
    Status : Blev professionell spelare 1998
    Spelsätt : Höger hand

    Safina vann en tuff 3-setare till slut. I det här yrket är det givetvis tjänstefel att förlora pengar på en sådan match. I och med att jag personligen hade Safina som favorit till segern redan före matchen i motsats till resten av marknaden illustrerar med önskvärd tydlighet det ytterst lönsamma resultat som följer av att en sådan spelplan dessutom går till 3 set! I motsats till hur jag normalt agerar hade jag dessutom bestämt mig på förhand för att fylla på med mera insatser efter en eventuell 1:a setvinst av Dementieva!
    Nu tar damerna över efter herrarna i Rom och vi kan garanterat se fram mot möjligheter till ytterligare lönsam handel. Damtennisen är ju nu en gång sådan till sin natur och det är bara att tacka och ta emot dessa gåvor som dessa underbara varelser behagar skänka vissa av oss som investerar i deras värv.
    Vi glömmer förstås inte herrtennisen i Hamburg.
    Azarenka-Safina, semifinalisterna från igår, möts imorgon igen lustigt nog. Jag har redan börjat boka upp Safina till kring 1,4. Det är ett idiotlågt odds som inte får missas! Nog är Safina favorit alltid men inte till denna skänk från ovan. Dessa båda spelare är någorlunda jämna normalt sett och en reaktion hos Safina efter dagens seger vore en självklarhet. Skynda på att boka innan oddset stiger. Över 1,7 vore mera naturligt!



    3 kommentarer:

    Anonym sa...

    Ska bli intressant. Själv tror jag på Dementieva inledningsvis och planerar att gröna upp mig på henne tidigt i första set för att sedan hoppas på en svängig match!

    MEKONGS BLOGG sa...

    Rätt tänkt!

    Johan sa...

    Trevlig blogg!
    Lovande flickor dem där två.

    Johan

    www.ekonomisajten.com