Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  25 maj 2008

  Då är vi igång.

  Sofia Arvidsson hade inget direkt flyt med lottningen utan ställdes mot Ana Ivanovic i första omgången. Hon var nu inte lika usel på tennisbanan mot serbiskan som värdelösa Perelli bland serberna. Sofia spelade riktigt bra i andra set och kunde fått det med sig. Oddsen steg från 1,01-nivån till hisnande 1,10 ett tag.
  Gremelmayr-Djokovic. Det gick att boka serbern till 1,02-1,03 före match. 6-4 till tysken i första och uppgröning var möjlig till 1,17. Just nu är vi i början på andra set.
  Det blev 3-1 till D utan större problem. Visar på hur viktigt det är att gröna upp sig så fort man får chansen och alltså inte hemfalla åt girighet.
  Makarova-Castano. Enligt dagsplaneringen är detta mitt huvudnummer idag, alltså den match jag investerar mest före första boll är igång. Det blev 7-5 till Makarova efter ett svängigt och lönsamt set. Har fått bort det röda på Castano utan att minska ner det gröna på Makarova speciellt mycket. Ser att Moya precis förlorat första set mot Schwank. Känns frestande att gå in tungt på spanjoren men det blir nog inget med det trots att oddset passerat 2.
  Det blev ganska enkelt 2-0 till Makarova.
  Cibulkova-Kerber. En av dagens små chansningar är 10-oddsaren Kerber! Gick tyvärr inte in och handlade på Moya-Schwank. Moya var uträknad ett tag och har stått i 6 gånger pengarna. Han vann tredje set i tiebreak och oddsen har jämnat ut sig. Så kan det gå.
  Moya förlorade en tuff 5-setare till slut och det är verkligen synd att man inte handlade på matchen.
  Cornet-Vakulenko. En av dagens små chansningar är 10-oddsaren Vakulenko. Och ingen lycka i den matchen!
  Gustavo Kuerten gjorde förmodligen sin sista match i stora sammanhang idag. Han fick ett wildcard för att kunna avsluta sin karriär stilenligt. Mathieu hade inga större problem med den gamle mästaren. Tennisen går helt klart miste om en profil.

  Inga kommentarer: