Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  11 juli 2009

  Världens farligaste män!

  Går man in på FBI:s hemsida hittar man de 10 mest eftersökta brottslingarna enligt deras sätt att se på saken.
  1. Usama Bin Laden.
  2. Edward Eugene Harper, sexualbrott.
  3. Jason Derek Brown, mord och rån.
  4. James J Bulger, massmord och maffiakontakter.
  5. Emigdio Preciado Jr, mordförsök på sheriffer.
  6. Robert William Fisher, mord på hela sin familj.
  7. Victor Emanuel Gerena, rånare som kom över 7 miljoner dollar.
  8. Glen Stewart Goodwin, förymd mördare.
  9. Alexis Flores, kidnapping och mord på 5-årig flicka.
  10. Jorge Alberto Lopez-Orozco, mördade kvinna och 2 barn.

  Själv anser jag att de farligaste brottslingarna återfinns bland de mäktiga män som hotar hela vårt sätt att leva, i vissa fall hela eller delar av vår civilisation som den ser ut idag.

  1. Ben Bernanke, Förenta Staternas centralbankschef! Jag har skrivit om den här farlige mannen många gånger på bloggen. Federal Reserve lade grunden till dagens finanskris genom vårdslös ränte- och penningpolitik och Ben fanns med redan då i kulisserna. Idag hotar hans galna trixande en hel stormakts fortlevnad.
  2. Vladimir Putin, premiärminister i Ryssland! Skrupelfri maktspelare som gärna mördar sina kritiker, startar krig mot grannländer, eller idkar ekonomisk utpressning.
  3. Hu Jintao, Kinas president! Tvekar inte att begå masssmord på de folkgrupper i landet som utmanar systemet. Håller mycket farliga regimer i Nordkorea och Burma under armarna. Vill till varje pris bli Asiens ledande stormakt!
  4. Usama Bin Laden, om han nu är i livet. Annars befinner sig hans efterträdare på den här positionen.
  5. "Den Svarta Svanen" är en just nu okänd person för världen men kan dyka upp som gubben ur lådan när som helst och ställa till stor oreda.
  6. Ali Khamenei, Irans högste ayatollah! Extremt farlig maktspelare i Mellanöstern som satsar allt på att skaffa kärnvapen.
  7. Kim Jong Il, Nordkoreas diktator! Har egna kärnvapen och säljer gärna teknologin vidare till högsbjudande. Stor aktör på den illegala vapenmarknaden i allmänhet. Som kuriosa kan nämnas att detta land är ledande på tillverkningen av falska 100-dollarsedlar. De är av så utmärkt kvalitet att det lär krävas en expert för att se skillnad. Landet kan aldrig på långa vägar tävla med Ben Bernanke om att underminera dollarns ställning i världen och som valuta överhuvudtaget.
  8. Abdullah bin Abdul Aziz, kung i Saudiarabien, ett land med extrem politisk och religiös diktatur och med världens största oljereserver. Irans svurne fiende som gör att landet känner sig tvingat att ha kärnvapenambitioner. Kan redan förfoga över kärnvapen inköpta i Pakistan.
  9. Abdul Qadeer Khan, kärnvapenforskare i Pakistan. Skapare av Pakistans kärnvapen. Har erkänt att han sålt teknologin till Libyen, Nordkorea och Iran. Finns förmodligen fler länder såsom Saudiarabien. Denne extremt farlige brottsling är faktiskt en helt fri man idag, åtminstone i Pakistan.
  10. Barack Obama, president USA! Denne på många sätt sympatiske man hamnar på listan eftersom han har snärjts i bankirernas destruktiva garn. Han för nu deras ekonomiska politik vilket är helt förödande för denna stormakts framtid. (Jag har skrivit oräkneliga inlägg om detta senaste året). Han har forfarande makten att ändra på allt detta men tiden är knapp och snart går det inte längre att häva den dödsspiral som driver landet ned i avgrunden. Resultatet av den processen lär få många herrar på den här listan att jubla och de lär sätta full fart på "egna destruktiva projekt"!

  5 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hej Mekongen! Inlägget var spännande och skrämmande, precis som filmen jag såg inatt. (Nyinspelningen av The last house on the left.)
  Vet du själv vem Den Svarta Svanen är?

  .Igor sa...

  Hej

  Efterlyses uppdateringar kring tennismatcher,har du slutat med tennisen?

  MEKONGS BLOGG sa...

  1. Vet ej vem svarta svanen är! Det är det som är vitsens med den beteckningen!
  2. Har inte slutat med tennis! Tar det lite lugnt med bloggen under sommaren.

  Anonym sa...

  Where´s these niggaz i cleaR T whole Pack.

  Anonym sa...

  Du blandar och ger...inte så mycket historia där ser jag tyvärr.
  Rotschilds och Rockefellers platsade inte på din lista men Bin Laden???
  Nja tennis är nog mer din grej iaf.

  /Daft