Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  15 mars 2009

  Idag är det söndag.

  • Warren Buffet, en av planetens rikaste män och god för hundratals miljarder köpte ett hus 1958 för 31 500 dollar. Han har bott där sedan dess!
  • Favoriterna bland damerna faller som spön i backen i Indian Wells. Jankovic och Dementieva tillhörde de namnkunnigaste igår. Inatt ska jag satsa på Peer, Peng, Craybas. Sen blir det förstås standardbokningar på Zvonareva och Ivanovic.
  • Roger Federers ökenvandring utan coach fortsätter. Det är hög tid att han löser det problemet ty den ockupation av Federers psyke som Rafael Nadal framgångsrikt bedriver kan icke hävas annars. Paris och Wimbledon närmar sig snabbt!
  • Så här sa president Obama för några dagar sedan: "Credit is the lifeblood of a healthy economy!" Det är ett skrämmande uttalande! Det är precis tvärtom! Det är sparande och hushållning med resurser som är det livgivande blodet i en sund ekonomi. Det är på den basen som utlåning och kediter kan uppstå! Det är mycket olyckligt om världens mäktigaste man bygger sin politik på vårdlös kredigivning och slöseri. Människors väl och ve byggas icke på kreditkort allena! Obama ger just nu 1,89 i odds att vinna presidentvalet 2012. Det är bara att boka detta löjligt låga odds! Dagsländor är aldrig långlivade!

  4 kommentarer:

  Anonym sa...

  Frågan är om staten kommer tillåta SEB gå i konkurs eftersom det är en så viktig bank för Sverige. Köpläge för SEB?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Att köpa aktier i banker är som att köpa optioner. Allt eller inget!

  Rasmus sa...

  Funderar på om en dollarnedgång är positivt korrelerad med att Obama förlorar... isåfall är det inte bra att boka Obama på ett dollarkonto.
  Man kanske kan göra följande statistiska arbitrage: Spela Obama på ett dollarkonto, boka honom på ett euro-konto...?

  MEKONGS BLOGG sa...

  Kul!