Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  01 januari 2009

  Seg start på året.

  Efter en rejäl nyårsfest som startade redan på eftermiddagen var det vid midnatt dags att korka upp chapampagnen, en "väl lagrad" DP från 1999, indirekt sponsrad av Vera Zvonareva, världssjua på rankingen.
  Har man i detta läge uppnått min höga ålder och visdom är det icke dags att plocka fram spriten. Jag tog givetvis fram spriten ur mina gömmor, eller whiskyn från bokhyllan rättare sagt, lättare gjort än sagt helt enkelt, för att citera mig själv eller? Jag får helt enkelt skylla på att min nyårsfest bevistades av diverse blondiner av en årgång av det fräschaste slag. Dessa lurade mig att premiäröppna en 30-årig Laphroaig. Vilken dumhet att förtära sådana gudomliga droppar när de inte kan avnjutas som sig bör.
  Idag betalar jag priset för mitt övermod. Jag missade givetvis starten på tennissäsongen, Roddick-Davydenko. Hör på den! Davydenko av alla männsikor! Inte mycket till miss egentligen men med tanke på att matchen startade klockan 12:00 borde jag ha hunnit dit, till och med via datorn. Jag vaknade till en stund när matchen redan var slut och det första jag tänkte på den här första dagen på det nya året var inte Davydenko och tur var väl det! För att över huvud taget överleva den första dagen av det här färska året är det strax dags för en återställare a la Åbro 7,3 av förra årets skörd!
  Jag är i alla fall glad att min förnämsta butelj, en 40-årig malt, överlevde nattens övermodiga tro på att fester aldrig har ett slut!

  3 kommentarer:

  mrmhalland sa...

  Hmmm...diverse blondiner, för dyr whiskey och återställare....var det riskanalytiker du kallade dig ?? :-)

  MEKONGS BLOGG sa...

  En dålig dag bara! Man är ju bara mänsklig trots alla kalkyler Tål inga fler på ett tag dock!

  mrmhalland sa...

  Haha....ja, det är skönt med människor som ser även sina tillkortakommanden i verkligheten, om det nu är ett sådant att njuta av kvinnor och whiskey, själv blir jag mest avundsjuk :-)