Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  12 juli 2008

  Semifinaler i Båstad.

  "Tennisprofilerna nervösa av börsen", står det att läsa i Dagens Industri idag! "Jag vågar knappt titta", säger tennisesset Jonas Björkman. "Det börjar bli jobbigt", säger Magnus Norman. Dessa båda herrar är uppenbarligen inga läsare av den här bloggen för då hade de blivit varnade för länge sedan, he he! Men det är alltid svårt för aktieägare att sälja av i tid! Av alla vänner och bekanta som jag i "personliga samtal" rådde att sälja redan förra sommaren var det bara en enda som gjorde slag i saken före det riktigt stora raset satte in och denne undvek förlust på sexsiffrigt belopp.
  Heldag i Båstad på gång. Vi åker tåg ner idag och tåg hem ikväll. Fördelen med det är att vi slipper allt trafikkaos och dessutom kan intaga mat och dryck utan att behöva tänka på bilkörning. Hade lite vaga tankar om en reklamkupp för min blogg under en tennismatch den här veckan! Man sitter ett gäng i rad och varje person har en bokstav på bröstet, ja ni förstår själva principen. Det kräver som sagt några stycken men vi tar det nästa år istället! Ganska kul och billigt för det lär väl kosta ett 6-siffrigt belopp att sätta upp en skylt nere på centercourten. Som vinnare idag får det bli Berdych och Ferrer!

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Snälla du, kan du inte ta bort den där hemska musikspelaren som går igång direkt när man går in på hemsidan? Segar ner bloggen något väldigt samt att det är irriterande i längden..
  Tack för en i övrigt toppenblogg!

  MR MEKONG! sa...

  Har funderat på saken faktiskt!

  Anonym sa...

  Tack ska du ha!
  /Per