Mekongs Twitter!

Twitter Updates

  Följ Mekong på Twitter
  Den som ger upp sin frihet för ökad trygghet, förtjänar varken frihet eller trygghet!

  02 maj 2008

  Sågtandad lycka!


  Gremelmayr hade 20 % vinstchans (5 i odds) till att börja med!
  Okände Denis Gremelmayr har gjort sig ett namn senaste veckorna. Igår slog han självaste Almagro på grus. Jag var tyvärr aldrig inne och spelade på Gremelmayr-Almagro utan började intressera mig för matchen först när den inte ville ta slut. Hade gått att tjäna en slant bara under avgörande set.
  Gremelmayr gör nu sin andra semifinal på 3 veckor. Han tog ju överraskande set mot självaste Federer i Estoril. Gremelmayr är den förste tysk att nå semifinal i Barcelona sedan 1986!

  Kleybanova-Rezai och den lätta konsten att förvandla sten till guld. Sågtandat diagram är aldrig fel.

  3 kommentarer:

  Anonym sa...

  Hej! Är det rimligt att favoriten till seger i en VM-Final skall stå i 85% att han vinner, äve om han heter O´Sullivan?

  Peter sa...

  Hej Mr.Mekong!
  Härlig handel på Carter - Perry. Jag förmodar att du gjorde en rejäl hacka när t.o.m en amatör på snooker som jag lyckades med det.
  Lyckades med råge ta igen det jag förlorade på matchen Carter - Murphy. Gjorde även en rejäl slant på Hendry - O'Sullivan och kanske va det tur att jag bara kunde följa dom inledande framen när O'Sullivan låg under och oddsen va uppåt 2 ggr pengarna några gånger.
  Men frågan är!
  Hur ska Carter kunna rubba O'Sullivan?

  MR MEKONG! sa...

  Svårt för Carter att rubba O'Sullivan. Tänker bara satsa på matchen om Carter skulle råka gå loss i början. Oddsen är vettiga just nu!